skip to content

Steun ons

 
 
 
 
WAT KUNT U DOEN?
 
 
Steun ons met een kleine of grote gift of met uw expertise, tijd en talent. We helpen u graag met kiezen.
 
 
 
 
 
IK WIL GELD GEVEN
 
 
Wilt u het Fonds voor de Sport Breda financieel steunen? Dat stellen wij bijzonder op prijs.
Er zijn hierin verschillende mogelijkheden.
U kunt uw gift overmaken op bankrekeningnummer NL07 RABO 0318 0461 48 (ten name van stichting Fonds voor de Sport Breda). U kunt ook een van onderstaande mogelijkheden kiezen.
 
 
 
 
 
EENMALIG GEVEN
 
 
Wilt u graag eenmalig een bedrag doneren aan het Fonds voor de Sport Breda? Dat kan! Elke euro helpt ons om sportorganisaties in Breda te steunen, zodat zij zich in kunnen zetten om bewoners aan het bewegen te krijgen. Dankzij uw bijdrage kunnen we sneller nieuwe projecten aannemen. 
 
 
 
 
 
DONATEUR WORDEN
 
 
U wilt graag met een vaste periode steun bieden aan Fonds voor de Sport Breda. Daar zijn we u ontzettend dankbaar voor. Hiermee helpt u het Fonds op korte én lange termijn. Wanneer we structureel op uw bijdrage mogen rekenen, kunnen wij meer activiteiten ondersteunen. We kunnen zo ook onze steun geven aan projecten die langere tijd ondersteuning nodig hebben. Kies voor een maandelijkse bijdrage of ga voor een jaarlijkse bijdrage. 
 
 
 
 
 
FONDS VOOR DE SPORT IN UW TESTAMENT
 
 
Heeft u in uw leven van sport genoten en wilt u dat iedereen dat gevoel moet kunnen ervaren? Steun het Fonds voor de Sport met een schenking of begunstigen via uw nalatenschap (door dit op te nemen in uw testament). De overheid biedt hiervoor fiscale voordelen.
Wilt u de sportclub, waar u zelf jaren heeft gesport, opnemen in uw testament? Ook dat kan via het Fonds voor de Sport Breda. Voor vragen over schenken en nalaten, kunt u contact met ons opnemen via info@fondsvoordesportbreda.nl of informeer bij de Belastingdienst naar de fiscale voordelen. Houd er rekening mee dat een testament alleen geldig is, als dit door een notaris is opgemaakt.
 

 

Up