skip to content

Over ons

     
  OVER DE STICHTING FONDS VOOR DE SPORT BREDA  
 

Stichting Fonds voor de sport Breda en omstreken,  h.o.d.n. Fonds voor de Sport Breda.

Sport en beweging verbindt, biedt plezier en is goed voor de gezondheid. Het draagt bij aan de fysieke, sociale en mentale ontwikkeling van een individu. Helaas heeft niet iedereen de mogelijkheid hieraan deel te nemen. Bijvoorbeeld omdat er geen activiteiten in de buurt zijn, een vereniging onvoldoende opgeleid kader heeft of de financiële middelen het niet toe laten. Het Fonds zet zich actief in om financiële middelen te werven voor (sport)verenigingen en instellingen die beweegactiviteiten organiseren zodat steeds meer mensen de mogelijkheid hebben deel te nemen aan sport- en beweegactiviteiten. Vindt u ook dat iedereen de mogelijkheid zou moeten krijgen zich te ontwikkelen? Dat iedereen toegang moet hebben tot goede sport- en beweegactiviteiten? Steun dan het Fonds  en maak het mogelijk. Voor iedereen.

 
     
  MISSIE  
  Stichting Fonds voor de Sport Breda is een onafhankelijke organisatie die zich richt op het werven van financiële middelen voor (sport)verenigingen en instellingen die beweegactiviteiten organiseren opdat zij hun maatschappelijke en sportieve doelen kunnen realiseren. Met als doel dat steeds meer mensen de mogelijkheid hebben deel te nemen aan sport- en beweegactiviteiten.  
     
  VISIE  
  Stichting Fonds voor de Sport Breda vindt het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid heeft deel te nemen aan sport- en beweegactiviteiten zodat iedereen een kans heeft zich fysiek, sociaal en mentaal te ontwikkelen. Het Fonds werft financiële middelen om dit voor steeds meer mensen mogelijk te maken.  
     
  HET TEAM  
 

De stichting Fonds voor de Sport Breda bestaat uit een team van vrijwilligers met hart voor de sport. Daarom ontvangt géén van de bestuurders een beloning voor hun inzet en kunnen eventuele kosten, alleen aan de hand van bewijsstukken worden gedeclareerd. 

 

Voorzitter                      Jos Verdonschot

Vice-voorzitter              Jan Weitering

Penningmeester          Marian Gennesse

Secretaris                      Walter Clement

 

Naast deze vier bestuursleden zijn diverse vrijwilligers actief in verschillende commissies. Denk hierbij aan een commissie fondsenwerving, projectbeheer en communicatie.

 

Wilt u meer informatie over het beleid van de stichting. Klik dan hier voor het volledige beleidsplan. 

 
 

 

Draagt u de sport een warm hart toe, spreekt de doelstelling van het Fonds u aan en bent u een kei in het opbouwen van een duurzame relatie met donateurs? Misschien is een vrijwilligersfunctie (fondsenwerver) bij het Fonds voor de Sport Breda ook iets voor u. Interesse? Neem contact met ons op via: info@fondsvoordesportbreda.nl.

 

 
  FINANCIËLE VERANTWOORDING  
  De stichting bevindt zich in de opstartfase. Het is ons streven om de financiële verantwoording in de toekomst te publiceren via deze website.   
     
     

 

Up