skip to content

Nieuwspagina

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
PRESENTATIE FONDS OP 5 OKTOBER 2018
 
FONDS OP TOURNEE
 
STEUN VOOR HET FONDS
 
  1 oktober 2018   15 maart 2018   1 maart 2018  
 
Op 5 oktober 2018 presenteert het Fonds voor de Sport Breda zich bij de Special KIDS-dag. De Special KIDS-dag is het eerste project dat op financiĆ«le steun van het Fonds kan rekenen. Deze sportdag voor kinderen met- en zonder beperking is een jaarlijks terugkerend evenement voor kinderen uit Breda. 
 
Om sportverenigingen te informeren over het bestaan van het fonds worden komende maanden bijeenkomsten georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomsten wordt gesproken over de doelen, de missie en de visie van het fonds. En ook belangrijk, de criteria die gelden voor een aanvraag.
Verenigingen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen. 
 
Diverse sportliefhebbers in Breda steunen de stichting. Justin Goetzee, directeur NAC: "De financiƫn van lokale sportclubs staan al een aantal jaren onder druk door onder andere bezuinigingen bij gemeenten. De fonds kan daar verandering in brengen".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
WEBSITE LIVE
 
 
 
 
 
  29 februari 2018          
 
Het Fonds voor de Sport Breda heeft sinds kort een eigen website. Hier is informatie te vinden over de Stichting en kunnen aanvragen worden ingediend. In de toekomst worden hier ook de ondersteunde projecten weergegeven.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Up